Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9212
Title: การศึกษาระบบหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (GMP) ในกระบวนการผลิตแผนกเบเกอรี่ ของบริษัท บิ๊กซี ซุปเปอร์เซ็นเตอร์ จำกัด (มหาชน) สาขาเชียงราย เชียงใหม่ และลำปาง = Good Manufacturing Practice System (GMP) of the bakery processing at Big C Super Center Public Company Limited in Chiang Rai, Chiang Mai and Lampang / ธาวดี พุทธนานุวัฒน์
Authors: ธาวดี พุทธนานุวัฒน์
Authors: ธาวดี พุทธนานุวัฒน์
Keywords: บิ๊กซีซุปเปอร์เซ็นเตอร์;กรรมวิธีการผลิต;การวางแผนการผลิต;ศูนย์การค้า -- ไทย (ภาคเหนือ) -- สถานที่ตั้ง
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว/ภน 658.503 ธ274ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447138
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9212
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0451tp_tpg.pdf910.72 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_abs.pdf500.61 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_con.pdf498.39 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_ch1.pdf509.52 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_ch2.pdf654.94 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_ch3.pdf525.89 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_ch4.pdf907.65 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_ch5.pdf686.52 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_bib.pdf525.92 kBAdobe PDFView/Open
mba0451tp_app.pdf806 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.