Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7911
Title: | การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์ |
Authors: | สหัสชา น้ำทิพย์ |
Authors: | สหัสชา น้ำทิพย์ |
Keywords: | กาแฟ -- การผลิต;เครื่องดื่ม |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 641.26 ส1911ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462607 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7911 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051sn_tpg.pdf | 582.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_abs.pdf | 483.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_con.pdf | 473.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_ch1.pdf | 474.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_ch2.pdf | 653.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_ch3.pdf | 504.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_ch4.pdf | 630.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_ch5.pdf | 475.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_bib.pdf | 498.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sn_app.pdf | 734.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.