Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสหัสชา น้ำทิพย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:33Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:33Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 641.26 ส1911กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462607en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7911-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectกาแฟ -- การผลิตen_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.titleการพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051sn_tpg.pdf582.14 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_abs.pdf483.06 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_con.pdf473.72 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch1.pdf474.24 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch2.pdf653.43 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch3.pdf504.65 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch4.pdf630.07 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch5.pdf475.44 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_bib.pdf498.55 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_app.pdf734.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.