Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7910
Title: | ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว |
Authors: | ภักดี ยืนยาว |
Authors: | ภักดี ยืนยาว |
Keywords: | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา;น้ำพริกหนุ่ม -- การผลิต;พริก -- พันธุ์แม่ปิง |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 664 ภ111ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1460094 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7910 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951py_tpg.pdf | 612.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_abs.pdf | 479.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_con.pdf | 513.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch1.pdf | 486.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch2.pdf | 896.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch3.pdf | 507.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch4.pdf | 757.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch5.pdf | 478.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_bib.pdf | 531.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_app.pdf | 992.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.