Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภักดี ยืนยาว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:33Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:33Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ภ111ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1460094 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7910 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การผลิต | en_US |
dc.subject | พริก -- พันธุ์แม่ปิง | en_US |
dc.title | ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951py_tpg.pdf | 612.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_abs.pdf | 479.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_con.pdf | 513.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch1.pdf | 486.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch2.pdf | 896.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch3.pdf | 507.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch4.pdf | 757.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_ch5.pdf | 478.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_bib.pdf | 531.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951py_app.pdf | 992.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.