Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7872
Title: ปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
Authors: กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
Authors: กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
Keywords: กรดเบนโซอิก;กรดซอร์บิค;กรดซาลิไซลิก;น้ำผลไม้
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว/ภน 664 ก177ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400490
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7872
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549gv_tpg.pdf378.01 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_abs.pdf207.35 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_con.pdf222.38 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch1.pdf156.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch2.pdf458.26 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch3.pdf181.87 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch4.pdf412.17 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch5.pdf138.3 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_bib.pdf141.65 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_app.pdf614.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.