Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7861
Title: การสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
Authors: จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
Authors: จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เชียงใหม่;ลำไย -- ลำพูน
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 จ343ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373581
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7861
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548jb_tpg.pdf193.33 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_abs.pdf205.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_con.pdf215 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch1.pdf138.02 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch2.pdf223.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch3.pdf118.12 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch4.pdf849.3 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch5.pdf121.75 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_bib.pdf761.05 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_app.pdf168.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.