Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7861
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิติมาพร บัลลังค์แก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:11Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:11Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 จ343ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373581 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7861 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ลำพูน | en_US |
dc.title | การสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้ว | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0548jb_tpg.pdf | 193.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_abs.pdf | 205.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_con.pdf | 215 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_ch1.pdf | 138.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_ch2.pdf | 223.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_ch3.pdf | 118.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_ch4.pdf | 849.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_ch5.pdf | 121.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_bib.pdf | 761.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548jb_app.pdf | 168.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.