Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิติมาพร บัลลังค์แก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:11Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:11Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 จ343กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373581en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7861-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectลำไย -- ลำพูนen_US
dc.titleการสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้วen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548jb_tpg.pdf193.33 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_abs.pdf205.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_con.pdf215 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch1.pdf138.02 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch2.pdf223.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch3.pdf118.12 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch4.pdf849.3 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_ch5.pdf121.75 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_bib.pdf761.05 kBAdobe PDFView/Open
food0548jb_app.pdf168.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.