Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7836
Title: | ผลของน้ำคั้นจากผลยอ (Morinda citrifolia Linn.) ต่อการเจริญของยีสต์ทำไวน์สายพันธุ์ Saccharomyces cerevisiae = Effect of Indian Mulberry (Morinda citrifolia Linn.) juice on growth of wine yeast variety saccharomyces / กนกอร ศรีม่วง |
Authors: | กนกอร ศรีม่วง |
Authors: | กนกอร ศรีม่วง |
Keywords: | สารสกัดจากพืช;ยอ;ยีสต์ -- การเจริญเติบโต;พืชสมุนไพร |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 |
Gov't Doc #: | ว 581.634 ก151ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340207 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7836 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1146ks_tpg.pdf | 238.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_abs.pdf | 221.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_con.pdf | 186.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch1.pdf | 208.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch2.pdf | 680.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch3.pdf | 292.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch4.pdf | 423.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch5.pdf | 184.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_bib.pdf | 269.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_app.pdf | 716.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.