Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7836
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กนกอร ศรีม่วง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:40:57Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:40:57Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 581.634 ก151ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340207 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7836 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | ยอ | en_US |
dc.subject | ยีสต์ -- การเจริญเติบโต | en_US |
dc.subject | พืชสมุนไพร | en_US |
dc.title | ผลของน้ำคั้นจากผลยอ (Morinda citrifolia Linn.) ต่อการเจริญของยีสต์ทำไวน์สายพันธุ์ Saccharomyces cerevisiae = Effect of Indian Mulberry (Morinda citrifolia Linn.) juice on growth of wine yeast variety saccharomyces / กนกอร ศรีม่วง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1146ks_tpg.pdf | 238.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_abs.pdf | 221.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_con.pdf | 186.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch1.pdf | 208.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch2.pdf | 680.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch3.pdf | 292.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch4.pdf | 423.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_ch5.pdf | 184.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_bib.pdf | 269.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1146ks_app.pdf | 716.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.