Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7831
Title: | ผลของแคลเซียมคาร์ไบด์ต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีระหว่างการสุกของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก / จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์ |
Authors: | จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์ |
Authors: | จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์ |
Keywords: | มะม่วง -- การสุก;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์;มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก;แคลเซียมคาร์ไบต์ |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 |
Gov't Doc #: | ว 634.44 จ111ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336388 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7831 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0546ji_tpg.pdf | 129.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_abs.pdf | 127.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_con.pdf | 127 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch1.pdf | 125.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch2.pdf | 253.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch3.pdf | 188.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch4.pdf | 663.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch5.pdf | 107.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_bib.pdf | 134.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_app.pdf | 354.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.