Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7831
Title: ผลของแคลเซียมคาร์ไบด์ต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีระหว่างการสุกของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก / จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์
Authors: จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์
Keywords: มะม่วง -- การสุก
มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์
มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก
แคลเซียมคาร์ไบต์
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 634.44 จ111ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336388
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7831
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0546ji_tpg.pdf129.95 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_abs.pdf127.02 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_con.pdf127 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_ch1.pdf125.08 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_ch2.pdf253.93 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_ch3.pdf188.49 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_ch4.pdf663.06 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_ch5.pdf107.05 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_bib.pdf134.58 kBAdobe PDFView/Open
food0546ji_app.pdf354.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.