Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7831
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:40:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:40:52Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 จ111ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336388 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7831 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การสุก | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์ | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก | en_US |
dc.subject | แคลเซียมคาร์ไบต์ | en_US |
dc.title | ผลของแคลเซียมคาร์ไบด์ต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีระหว่างการสุกของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก / จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0546ji_tpg.pdf | 129.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_abs.pdf | 127.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_con.pdf | 127 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch1.pdf | 125.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch2.pdf | 253.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch3.pdf | 188.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch4.pdf | 663.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_ch5.pdf | 107.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_bib.pdf | 134.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0546ji_app.pdf | 354.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.