Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7818
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณิชาภัทร ขัดสายen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:21:34Z-
dc.date.available2014-09-17T07:21:34Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.18 ณ322ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521801en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7818-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectข้าวกล้องงอก -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectผู้บริโภค -- เชียงใหม่en_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อกระบวนการยอมรับของผู้บริโภคต่อข้าวกล้องงอกในเขตเทศบาลนครเชียงใหม่ จังหวัดเชียงใหม่ = Factors affecting adoption process of consumers on germinated brown rice in Chiang Mai Municipality, Chiang Mai Province / ณิชาภัทร ขัดสายen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRI: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agbu30955nk_tpg.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_abs.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_con.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch1.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch2.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch3.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch4.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch5.pdf5.71 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_ch6.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_bib.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
agbu30955nk_app.pdf5.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.