Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2546
ผลของอิมัลซิไฟเออร์และสารให้ความคงตัวที่มีต่อคุณภาพของไอศครีมถั่วเหลือง = Effects of emulsifiers ans stabilizers on quality of soy ice cream / สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์
สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมโยเกิร์ตนมถั่วเหลือง = development of soy-milk Yoghurt ice cream product / ปิ่นนรี ชินวรรธนวงศ์
ปิ่นนรี ชินวรรธนวงศ์
2548
ผลของน้ำผึ้งต่อการเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในไอศกรีมโยเกิร์ตข้าวกล้อง = Effect of honey on survival of Bifidobacterium longum in Brown Rice Yoghurt Ice Cream / ณัติพร ดีพลภักดิ์
ณัติพร ดีพลภักดิ์
Discover
Author
1
ณัติพร ดีพลภักดิ์
1
ปิ่นนรี ชินวรรธนวงศ์
1
สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์
Subject
2
ไอศกรีม
1
นมเปรี้ยว
1
น้ำผึ้ง
1
สารให้ความคงตัว
1
โยเกิร์ต
Date issued
1
2551
1
2548
1
2546