Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20328
Title: | ผลของอิมัลซิไฟเออร์และสารให้ความคงตัวที่มีต่อคุณภาพของไอศครีมถั่วเหลือง = Effects of emulsifiers ans stabilizers on quality of soy ice cream / สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์ |
Authors: | สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์ |
Authors: | สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์ |
Keywords: | ไอศกรีมโยเกิร์ต;สารให้ความคงตัว;ไอศกรีม |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 |
Gov't Doc #: | ว 637.4 ส4611ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1334129 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20328 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0946st_tpg.pdf | 475.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_abs.pdf | 477.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_con.pdf | 674.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_ch1.pdf | 520.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_ch2.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_ch3.pdf | 861.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_ch4.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_ch5.pdf | 602.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_bib.pdf | 582.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0946st_app.pdf | 2.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.