Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/31114
Title: Probiotic lactobacillus plantarum LCC 150 isolated from Thai fermented food and cholesterol lowering property of its fermented soybean milk product = โพรไบโอติก แลกโตบาซิลลัส แพลนทารัม LCC 150 ที่แยกจากอาหารหมักไทยและสมบัติลดโคเลสเตอรอลของผลิตภัณฑ์นมถั่วเหลืองหมักที่ได้ / Sasithorn Sirilun
Authors: Sasithorn Sirilun
Authors: Sasithorn Sirilun
Keywords: Pickled foods -- Analytic;Soymilk;Cholesterol;Probiotics;Bacteriology
Issue Date: 2012
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2012
Gov't Doc #: Th 641.616 S252P
Th S252P 2012
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1516972
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/31114
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.