Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28475
Title: กระบวนการที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิผัดกาดฮ่องเต้โดยใช้ระบบสุญญากาศ = Optimal vacuum cooling process of Pak Choi (Brassica chinensis) / วีนิล ชินนาพันธ์
Authors: วีนิล ชินนาพันธ์
Keywords: ผัดกาดฮ่องเต้
อุณหภูมิ
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 635.34 ว353ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466720
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28475
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352vc_tpg.pdf585.22 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_abs.pdf461.97 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_con.pdf509.04 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch1.pdf471.68 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch2.pdf797.85 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch3.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch4.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch5.pdf472.75 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_bib.pdf530.32 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_app.pdf973.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.