Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28475
Title: | กระบวนการที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิผัดกาดฮ่องเต้โดยใช้ระบบสุญญากาศ = Optimal vacuum cooling process of Pak Choi (Brassica chinensis) / วีนิล ชินนาพันธ์ |
Authors: | วีนิล ชินนาพันธ์ |
Authors: | วีนิล ชินนาพันธ์ |
Keywords: | ผัดกาดฮ่องเต้;อุณหภูมิ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 635.34 ว353ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466720 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28475 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0352vc_tpg.pdf | 585.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_abs.pdf | 461.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_con.pdf | 509.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_ch1.pdf | 471.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_ch2.pdf | 797.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_ch3.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_ch4.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_ch5.pdf | 472.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_bib.pdf | 530.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352vc_app.pdf | 973.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.