Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวีนิล ชินนาพันธ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:13Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:13Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 635.34 ว353กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466720en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28475-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectผัดกาดฮ่องเต้en_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleกระบวนการที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิผัดกาดฮ่องเต้โดยใช้ระบบสุญญากาศ = Optimal vacuum cooling process of Pak Choi (Brassica chinensis) / วีนิล ชินนาพันธ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352vc_tpg.pdf585.22 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_abs.pdf461.97 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_con.pdf509.04 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch1.pdf471.68 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch2.pdf797.85 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch3.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch4.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
post0352vc_ch5.pdf472.75 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_bib.pdf530.32 kBAdobe PDFView/Open
post0352vc_app.pdf973.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.