Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28473
Title: ผลของสารฆ่าเชื้อต่อปริมาณจุลินทรีย์และอายุการเก็บรักษาผลมะม่วงสำหรับการแปรรูปพร้อมบริโภค = Effects of different sanitizers on microorganism populations and shelf-life of mango fruit for fresh-cut processing / เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ
Authors: เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ
Authors: เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ , 2552
Gov't Doc #: ว 634.44 ฉ573ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459782
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28473
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352cw_tpg.pdf841.07 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_abs.pdf503.8 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_con.pdf489.21 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch1.pdf479.61 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch2.pdf635.41 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch3.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch4.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch5.pdf470.89 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_bib.pdf508.46 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_app.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.