Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28473
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:48:12Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:48:12Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 ฉ573ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459782 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28473 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ , 2552 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของสารฆ่าเชื้อต่อปริมาณจุลินทรีย์และอายุการเก็บรักษาผลมะม่วงสำหรับการแปรรูปพร้อมบริโภค = Effects of different sanitizers on microorganism populations and shelf-life of mango fruit for fresh-cut processing / เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0352cw_tpg.pdf | 841.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_abs.pdf | 503.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_con.pdf | 489.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_ch1.pdf | 479.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_ch2.pdf | 635.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_ch3.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_ch4.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_ch5.pdf | 470.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_bib.pdf | 508.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0352cw_app.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.