Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28456
Title: การใช้เทคนิคออสโมติกดีไฮเดรชันร่วมกับฟลูอิดไดเซซันในการทำแห้งเนื้อมะม่วงแก้ว = Combination of osmotic dehydration and fluidization techniques for dehydration of mango flesh cv. Kaew / ปวีณา อินทจักร์
Authors: ปวีณา อินทจักร์
Authors: ปวีณา อินทจักร์
Keywords: มะม่วง -- การอบแห้ง;มะม่วง -- พันธุ์แก้ว -- การอบแห้ง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664.8044 ป173ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422668
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28456
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0250pi_tpg.pdf210.04 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_abs.pdf215.51 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_con.pdf242.65 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch1.pdf205.61 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch2.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch3.pdf541.64 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch4.pdf9.49 MBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch5.pdf185.33 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_bib.pdf464.3 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_app.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.