Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปวีณา อินทจักร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:59Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:59Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.8044 ป173กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422668en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28456-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectมะม่วง -- การอบแห้งen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์แก้ว -- การอบแห้งen_US
dc.titleการใช้เทคนิคออสโมติกดีไฮเดรชันร่วมกับฟลูอิดไดเซซันในการทำแห้งเนื้อมะม่วงแก้ว = Combination of osmotic dehydration and fluidization techniques for dehydration of mango flesh cv. Kaew / ปวีณา อินทจักร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0250pi_tpg.pdf210.04 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_abs.pdf215.51 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_con.pdf242.65 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch1.pdf205.61 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch2.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch3.pdf541.64 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch4.pdf9.49 MBAdobe PDFView/Open
post0250pi_ch5.pdf185.33 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_bib.pdf464.3 kBAdobe PDFView/Open
post0250pi_app.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.