Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28456
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปวีณา อินทจักร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:59Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:59Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.8044 ป173ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422668 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28456 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์แก้ว -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | การใช้เทคนิคออสโมติกดีไฮเดรชันร่วมกับฟลูอิดไดเซซันในการทำแห้งเนื้อมะม่วงแก้ว = Combination of osmotic dehydration and fluidization techniques for dehydration of mango flesh cv. Kaew / ปวีณา อินทจักร์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0250pi_tpg.pdf | 210.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_abs.pdf | 215.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_con.pdf | 242.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_ch1.pdf | 205.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_ch2.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_ch3.pdf | 541.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_ch4.pdf | 9.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_ch5.pdf | 185.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_bib.pdf | 464.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0250pi_app.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.