Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27772
Title: การศึกษาชนิดและปริมาณของจุลินทรีย์ที่ปนเปื้อนในอาหารปรุงสำเร็จ ที่จำหน่ายในโรงอาหารสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ / อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์
Authors: อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์
Authors: อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์
Keywords: โรงอาหาร;อาหาร;จุลินทรีย์
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว/ภน 641.3 อ176ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308473
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27772
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0545ob_tpg.pdf81.45 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_abs.pdf76.55 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_con.pdf90.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch1.pdf173.12 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch2.pdf653.81 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch3.pdf121.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch4.pdf719.71 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch5.pdf144.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_bib.pdf93.83 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_app.pdf831.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.