Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27772
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:41:35Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.3 อ176ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308473 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27772 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | โรงอาหาร | en_US |
dc.subject | อาหาร | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en_US |
dc.title | การศึกษาชนิดและปริมาณของจุลินทรีย์ที่ปนเปื้อนในอาหารปรุงสำเร็จ ที่จำหน่ายในโรงอาหารสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ / อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0545ob_tpg.pdf | 81.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_abs.pdf | 76.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_con.pdf | 90.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_ch1.pdf | 173.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_ch2.pdf | 653.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_ch3.pdf | 121.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_ch4.pdf | 719.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_ch5.pdf | 144.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_bib.pdf | 93.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545ob_app.pdf | 831.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.