Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรพินท์ เบ็ญจกรรณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:41:35Z-
dc.date.available2014-09-18T09:41:35Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.3 อ176กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308473en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27772-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectโรงอาหารen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.titleการศึกษาชนิดและปริมาณของจุลินทรีย์ที่ปนเปื้อนในอาหารปรุงสำเร็จ ที่จำหน่ายในโรงอาหารสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ / อรพินท์ เบ็ญจกรรณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0545ob_tpg.pdf81.45 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_abs.pdf76.55 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_con.pdf90.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch1.pdf173.12 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch2.pdf653.81 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch3.pdf121.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch4.pdf719.71 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_ch5.pdf144.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_bib.pdf93.83 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545ob_app.pdf831.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.