Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิกุล บุญมากาศen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:40:53Z-
dc.date.available2014-09-18T09:40:53Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.595936 พ314กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1287567en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27681-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectการปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectไทยองen_US
dc.titleการศึกษาตำรับอาหารพื้นบ้านชาวยอง / พิกุล บุญมากาศen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0644pbm_tpg.pdf70.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_abs.pdf82.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_con.pdf64.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_ch1.pdf137.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_ch2.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_ch3.pdf89.86 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_ch4.pdf625.38 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_ch5.pdf174.26 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_bib.pdf67.13 kBAdobe PDFView/Open
nutr0644pbm_app.pdf491.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.