Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27383
Title: การยับยั้งการเกิดน้ำตาลรีดิวซิงในมันฝรั่งโดยการให้ความร้อนด้วยไมโครเวฟ = Inhibition of reducing sugar formation in potato by microwave heating / พัฒนา กายาไชย
Authors: พัฒนา กายาไชย
Authors: พัฒนา กายาไชย
Keywords: ไมโครเวฟ;มันฝรั่ง
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 621.3813 พ113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1515613
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27383
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.