Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27383
Title: | การยับยั้งการเกิดน้ำตาลรีดิวซิงในมันฝรั่งโดยการให้ความร้อนด้วยไมโครเวฟ = Inhibition of reducing sugar formation in potato by microwave heating / พัฒนา กายาไชย |
Authors: | พัฒนา กายาไชย |
Authors: | พัฒนา กายาไชย |
Keywords: | ไมโครเวฟ;มันฝรั่ง |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 |
Gov't Doc #: | ว 621.3813 พ113ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1515613 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27383 |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enag20355pk_tpg.pdf | 685.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_abs.pdf | 254.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enag20355pk_con.pdf | 346.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch1.pdf | 401.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch2.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch4.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch5.pdf | 694.66 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_bib.pdf | 470.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_app.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.