Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัฒนา กายาไชย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:14:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:14:13Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 621.3813 พ113ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1515613 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27383 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | ไมโครเวฟ | en_US |
dc.subject | มันฝรั่ง | en_US |
dc.title | การยับยั้งการเกิดน้ำตาลรีดิวซิงในมันฝรั่งโดยการให้ความร้อนด้วยไมโครเวฟ = Inhibition of reducing sugar formation in potato by microwave heating / พัฒนา กายาไชย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enag20355pk_tpg.pdf | 685.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_abs.pdf | 254.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enag20355pk_con.pdf | 346.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch1.pdf | 401.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch2.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch4.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_ch5.pdf | 694.66 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_bib.pdf | 470.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enag20355pk_app.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.