Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัฒนา กายาไชยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:14:13Z-
dc.date.available2014-09-18T09:14:13Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 621.3813 พ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1515613en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27383-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectไมโครเวฟen_US
dc.subjectมันฝรั่งen_US
dc.titleการยับยั้งการเกิดน้ำตาลรีดิวซิงในมันฝรั่งโดยการให้ความร้อนด้วยไมโครเวฟ = Inhibition of reducing sugar formation in potato by microwave heating / พัฒนา กายาไชยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.