Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/25419
Title: ผลการใช้ความรู้วิทยาศาสตร์ที่เกี่ยวข้องกับการถนอมอาหารล้านนา ในการจัดการเรียนรู้สำหรับนักเรียนช่วงชั้นที่ 3 = Effects of using science knowledge related to lanna food preservation providing learning for grade level 3 students / ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์
Authors: ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์
Authors: ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์
Keywords: วิทยาศาสตร์ -- การศึกษาและการสอน (มัธยมศึกษา);อาหารไทย (ภาคเหนือ);อาหาร -- การเก็บและรักษา;นักเรียนมัธยมศึกษา -- น่าน
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 507.12 ช112ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363194
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/25419
Appears in Collections:EDU: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.