Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/25419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชัชวาลย์ ชุ่มวงค์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T08:47:22Z-
dc.date.available2014-09-18T08:47:22Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 507.12 ช112ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363194en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/25419-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectวิทยาศาสตร์ -- การศึกษาและการสอน (มัธยมศึกษา)en_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectนักเรียนมัธยมศึกษา -- น่านen_US
dc.titleผลการใช้ความรู้วิทยาศาสตร์ที่เกี่ยวข้องกับการถนอมอาหารล้านนา ในการจัดการเรียนรู้สำหรับนักเรียนช่วงชั้นที่ 3 = Effects of using science knowledge related to lanna food preservation providing learning for grade level 3 students / ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:EDU: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.