Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/25419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T08:47:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T08:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 507.12 ช112ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363194 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/25419 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | วิทยาศาสตร์ -- การศึกษาและการสอน (มัธยมศึกษา) | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | นักเรียนมัธยมศึกษา -- น่าน | en_US |
dc.title | ผลการใช้ความรู้วิทยาศาสตร์ที่เกี่ยวข้องกับการถนอมอาหารล้านนา ในการจัดการเรียนรู้สำหรับนักเรียนช่วงชั้นที่ 3 = Effects of using science knowledge related to lanna food preservation providing learning for grade level 3 students / ชัชวาลย์ ชุ่มวงค์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | EDU: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
edsc0348cc_tpg.pdf | 199.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_abs.pdf | 205.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
edsc0348cc_con.pdf | 197.25 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_ch1.pdf | 159.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_ch2.pdf | 321.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_ch3.pdf | 140.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_ch4.pdf | 154.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_ch5.pdf | 160.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_bib.pdf | 148.5 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edsc0348cc_app.pdf | 775.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.