Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20456
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูลดไขมันและโซเดียม = Development of reduced fat and sodium pork ball / จาริญญา สุทธิ |
Authors: | จาริญญา สุทธิ |
Authors: | จาริญญา สุทธิ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;ลูกชิ้นหมู -- การผลิต |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 664.8 จ273ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1513549 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20456 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip21054js_tpg.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_abs.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_con.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_ch1.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_ch2.pdf | 8.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_ch3.pdf | 3.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_ch4.pdf | 6.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_ch5.pdf | 695.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_bib.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip21054js_app.pdf | 11.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.