Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจาริญญา สุทธิen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:09Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:09Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.8 จ273กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1513549en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20456-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectลูกชิ้นหมู -- การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูลดไขมันและโซเดียม = Development of reduced fat and sodium pork ball / จาริญญา สุทธิen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip21054js_tpg.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_abs.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_con.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_ch1.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_ch2.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_ch3.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_ch4.pdf6.4 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_ch5.pdf695.8 kBAdobe PDFView/Open
agip21054js_bib.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
agip21054js_app.pdf11.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.