Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20454
Title: | ผลของการปรับสภาพแป้งและสภาวะเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติ ทางกายภาพ เคมีและดัชนีไกลซิมิคของแป้งถั่วเขียวขึ้นรูป = Effect of flour preconditioning and extrusion conditions on physicochemical properties and glycemic index of mung bean flour based extrudate / พิทยาภรณ์ โองอินทร์ |
Authors: | พิทยาภรณ์ โองอินทร์ |
Authors: | พิทยาภรณ์ โองอินทร์ |
Keywords: | แป้งถั่วเขียว -- การขึ้นรูป;แป้ง -- การขึ้นรูป |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 664.2 พ346ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509755 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20454 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo20354po_tpg.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_abs.pdf | 798.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_con.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch1.pdf | 997.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch2.pdf | 8.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch3.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch4.pdf | 7.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch5.pdf | 678.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_bib.pdf | 1.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_app.pdf | 10.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.