Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิทยาภรณ์ โองอินทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:08Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:08Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.2 พ346ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509755en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20454-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectแป้งถั่วเขียว -- การขึ้นรูปen_US
dc.subjectแป้ง -- การขึ้นรูปen_US
dc.titleผลของการปรับสภาพแป้งและสภาวะเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติ ทางกายภาพ เคมีและดัชนีไกลซิมิคของแป้งถั่วเขียวขึ้นรูป = Effect of flour preconditioning and extrusion conditions on physicochemical properties and glycemic index of mung bean flour based extrudate / พิทยาภรณ์ โองอินทร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo20354po_tpg.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_abs.pdf798.63 kBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_con.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_ch1.pdf997.7 kBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_ch2.pdf8.75 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_ch3.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_ch4.pdf7.91 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_ch5.pdf678.97 kBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_bib.pdf1.75 MBAdobe PDFView/Open
enfo20354po_app.pdf10.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.