Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20447
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเช้าธัญพืชจากข้าวกล้องงอกด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชัน = Development of breakfast cereal from germinated brown rice using extrusion process / ศุภนุช ใส่แปง
Authors: ศุภนุช ใส่แปง
Authors: ศุภนุช ใส่แปง
Keywords: ข้าวกล้องงอก;ธัญพืช -- การผลิต
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 633.18 ศ465ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504073
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20447
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip20354ss_tpg.pdf285.4 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_abs.pdf195.43 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_con.pdf192.44 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_ch1.pdf183.16 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_ch2.pdf505.03 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_ch3.pdf257.34 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_ch4.pdf508.11 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_ch5.pdf154.17 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_bib.pdf243.58 kBAdobe PDFView/Open
agip20354ss_app.pdf507.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.