Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20438
Title: | ผลของการลดอุณหภูมิแบบสุญญากาศร่วมกับการบรรจุแบบแอกทีฟต่อคุณภาพของยอดซาโยเต้อินทรีย์ = Effect of vacuum cooling combined with active packaging on quality of organic Chayote shoot / เกษม พิละกันธา |
Authors: | เกษม พิละกันธา |
Authors: | เกษม พิละกันธา |
Keywords: | เทคโนโลยีสุญญากาศ;การควบคุมอุณหภูมิ;ซาโยเต้ -- การปลูก;เกษตรอินทรีย์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 621.55 ก586ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1494075 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20438 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo1053kp_tpg.pdf | 539.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_abs.pdf | 454.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_con.pdf | 461.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_ch1.pdf | 455.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_ch2.pdf | 681.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_ch3.pdf | 543.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_ch4.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_ch5.pdf | 445.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_bib.pdf | 475.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053kp_app.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.