Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20438
Title: ผลของการลดอุณหภูมิแบบสุญญากาศร่วมกับการบรรจุแบบแอกทีฟต่อคุณภาพของยอดซาโยเต้อินทรีย์ = Effect of vacuum cooling combined with active packaging on quality of organic Chayote shoot / เกษม พิละกันธา
Authors: เกษม พิละกันธา
Authors: เกษม พิละกันธา
Keywords: เทคโนโลยีสุญญากาศ;การควบคุมอุณหภูมิ;ซาโยเต้ -- การปลูก;เกษตรอินทรีย์
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 621.55 ก586ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1494075
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20438
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo1053kp_tpg.pdf539.84 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_abs.pdf454.58 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_con.pdf461.82 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_ch1.pdf455.29 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_ch2.pdf681.21 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_ch3.pdf543.06 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_ch4.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_ch5.pdf445.69 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_bib.pdf475.53 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053kp_app.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.