Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20435
Title: | การผลิตเส้นใยอาหารจากเปลือกในส้มโอที่ผ่านการลด ความขมและการใช้ประโยชน์ในไอศกรีมนม = Production of dietary fiber from Pomelo's albedo with reduced bitterness and Its utilization in dairy Ice cream / บงกชรัตน์ เนาวกูล |
Authors: | บงกชรัตน์ เนาวกูล |
Authors: | บงกชรัตน์ เนาวกูล |
Keywords: | เส้นใยอาหาร;ส้มโอ;อาหารเพื่อสุขภาพ;ไอศกรีมนม |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 613.2 บ121ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493196 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20435 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1053bn_tpg.pdf | 597.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_abs.pdf | 465.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_con.pdf | 463.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch1.pdf | 472.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch2.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch3.pdf | 511.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch4.pdf | 4.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch5.pdf | 456.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_bib.pdf | 502.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_app.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.