Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบงกชรัตน์ เนาวกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:56Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:56Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 613.2 บ121กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493196en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20435-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเส้นใยอาหารen_US
dc.subjectส้มโอen_US
dc.subjectอาหารเพื่อสุขภาพen_US
dc.subjectไอศกรีมนมen_US
dc.titleการผลิตเส้นใยอาหารจากเปลือกในส้มโอที่ผ่านการลด ความขมและการใช้ประโยชน์ในไอศกรีมนม = Production of dietary fiber from Pomelo's albedo with reduced bitterness and Its utilization in dairy Ice cream / บงกชรัตน์ เนาวกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1053bn_tpg.pdf597.53 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_abs.pdf465.41 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_con.pdf463.02 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_ch1.pdf472.98 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_ch2.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
food1053bn_ch3.pdf511.07 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_ch4.pdf4.6 MBAdobe PDFView/Open
food1053bn_ch5.pdf456.38 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_bib.pdf502.26 kBAdobe PDFView/Open
food1053bn_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.