Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20420
Title: ผลของการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศต่อคุณภาพของกะเพราแดง = Effect of vacuum cooling on quality of Holy Basil cv. Red / จิราภา บังอิหล้า
Authors: จิราภา บังอิหล้า
Authors: จิราภา บังอิหล้า
Keywords: กะเพราแดง -- การเก็บและรักษา;การควบคุมอุณหภูมิ;ความเย็น;เทคโนโลยีสุญญากาศ
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664.02852 จ372ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475623
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20420
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo1252jb_tpg.pdf653.26 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_abs.pdf485.24 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_con.pdf480.27 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_ch1.pdf487.07 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_ch2.pdf890.01 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_ch3.pdf598.02 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_ch4.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_ch5.pdf472.22 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_bib.pdf543.04 kBAdobe PDFView/Open
enfo1252jb_app.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.