Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20420
Title: | ผลของการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศต่อคุณภาพของกะเพราแดง = Effect of vacuum cooling on quality of Holy Basil cv. Red / จิราภา บังอิหล้า |
Authors: | จิราภา บังอิหล้า |
Authors: | จิราภา บังอิหล้า |
Keywords: | กะเพราแดง -- การเก็บและรักษา;การควบคุมอุณหภูมิ;ความเย็น;เทคโนโลยีสุญญากาศ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 664.02852 จ372ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475623 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20420 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo1252jb_tpg.pdf | 653.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_abs.pdf | 485.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_con.pdf | 480.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch1.pdf | 487.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch2.pdf | 890.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch3.pdf | 598.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch4.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch5.pdf | 472.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_bib.pdf | 543.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_app.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.