Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20393
Title: | ผลของโปรตีนและไขมันที่มีต่อโครงการสร้างและลักษณะทางกายภาพของเชอร์เบทแครอท = Effects of proteins and fats on structural and physical characteristics of carrot sherbet / กุ้งนาง ตะมะรวย |
Authors: | กุ้งนาง ตะมะรวย |
Authors: | กุ้งนาง ตะมะรวย |
Keywords: | โปรตีน;โปรตีน -- การวิเคราะห์;ไขมัน |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 547.75 ก425ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459672 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20393 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0352kt_tpg.pdf | 485.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_abs.pdf | 500.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_con.pdf | 495.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch1.pdf | 472.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch2.pdf | 920.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch3.pdf | 496.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch4.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch5.pdf | 532.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_bib.pdf | 514.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_app.pdf | 961.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.