Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกุ้งนาง ตะมะรวยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:34Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:34Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 547.75 ก425ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459672en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20393-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectโปรตีน -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectไขมันen_US
dc.titleผลของโปรตีนและไขมันที่มีต่อโครงการสร้างและลักษณะทางกายภาพของเชอร์เบทแครอท = Effects of proteins and fats on structural and physical characteristics of carrot sherbet / กุ้งนาง ตะมะรวยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0352kt_tpg.pdf485.62 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_abs.pdf500.85 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_con.pdf495.05 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_ch1.pdf472.95 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_ch2.pdf920.54 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_ch3.pdf496.09 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_ch4.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open
food0352kt_ch5.pdf532.91 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_bib.pdf514.28 kBAdobe PDFView/Open
food0352kt_app.pdf961.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.