Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20390
Title: | สภาวะที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิฉียบพลันของบรอคโคลี่โดยใช้ระบบสุญญากาศ และสุญญากาศร่วมกับน้ำ = Optimal precooling conditions of Broccoli under vacuum and hydro-vacuum cooling system \ ปรัศนีย์ วังหล่อ |
Authors: | ปรัศนีย์ วังหล่อ |
Authors: | ปรัศนีย์ วังหล่อ |
Keywords: | บรอคโคลี่ -- การเก็บและรักษา;บรอคโคลี่ -- การเก็บเกี่ยว;เทคโนโลยีสุญญากาศ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 635.35 ป1711ส |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456570 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20390 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951pw_tpg.pdf | 712.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_abs.pdf | 471.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_con.pdf | 478.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_ch1.pdf | 497.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_ch2.pdf | 713.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_ch3.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_ch4.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_ch5.pdf | 481.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_bib.pdf | 469.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951pw_app.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.