Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปรัศนีย์ วังหล่อen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:32Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:32Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 635.35 ป1711สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456570en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20390-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectบรอคโคลี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectบรอคโคลี่ -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectเทคโนโลยีสุญญากาศen_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมในการลดอุณหภูมิฉียบพลันของบรอคโคลี่โดยใช้ระบบสุญญากาศ และสุญญากาศร่วมกับน้ำ = Optimal precooling conditions of Broccoli under vacuum and hydro-vacuum cooling system \ ปรัศนีย์ วังหล่อen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951pw_tpg.pdf712.81 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_abs.pdf471.64 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_con.pdf478.36 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_ch1.pdf497.62 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_ch2.pdf713.52 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_ch3.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
food0951pw_ch4.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food0951pw_ch5.pdf481.17 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_bib.pdf469.07 kBAdobe PDFView/Open
food0951pw_app.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.