Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20389
Title: | การแปรรูปลำไยในน้ำเชื่อมด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่งและการพาสเจอไรซ์ = Processing of Longan in syrup by ultra-high pressure and pasteurization / รัตนา ไชยมูล |
Authors: | รัตนา ไชยมูล |
Authors: | รัตนา ไชยมูล |
Keywords: | ลำไย;ลำไย -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 664.82 ร114ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1452966 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20389 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951rc_tpg.pdf | 505.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_abs.pdf | 477.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_con.pdf | 482.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch1.pdf | 465.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch2.pdf | 915.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch3.pdf | 487.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch4.pdf | 757.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch5.pdf | 467.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_bib.pdf | 493.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_app.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.