Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัตนา ไชยมูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:31Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:31Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.82 ร114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1452966en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20389-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectลำไยen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการแปรรูปลำไยในน้ำเชื่อมด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่งและการพาสเจอไรซ์ = Processing of Longan in syrup by ultra-high pressure and pasteurization / รัตนา ไชยมูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951rc_tpg.pdf505.88 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_abs.pdf477.68 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_con.pdf482.69 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_ch1.pdf465.28 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_ch2.pdf915.99 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_ch3.pdf487.48 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_ch4.pdf757.14 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_ch5.pdf467.7 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_bib.pdf493.35 kBAdobe PDFView/Open
food0951rc_app.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.