Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20381
Title: | การพัฒนาสูตรและสภาวะการผลิตอาหารเช้าธัญชาติเสริมรำข้าวโดยกระบวนการเอกซ์ทรูชัน = Formula development and operating conditions for rice bran fortified breakfast cereal by extrusion / สิริรัตน์ พันธ์ไชยศรี |
Authors: | สิริรัตน์ พันธ์ไชยศรี |
Authors: | สิริรัตน์ พันธ์ไชยศรี |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ธัญพืช;อาหารเช้า;เครื่องดื่มธัญพืช;ธัญพืช |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 664.7 ส373ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428855 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20381 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0551sp_tpg.pdf | 647.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_abs.pdf | 514.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_con.pdf | 475.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_ch1.pdf | 487.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_ch2.pdf | 776.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_ch3.pdf | 515.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_ch4.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_ch5.pdf | 478.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_bib.pdf | 535.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551sp_app.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.