Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20377
Title: | ผลของวิธีการทำแห้งและการเก็บรักษาต่อสมบัติของแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Effects of drying methods and storage on properties of carotenoids from crude Palm oil / ชยานนท์ ธีระเจตกูล |
Authors: | ชยานนท์ ธีระเจตกูล |
Authors: | ชยานนท์ ธีระเจตกูล |
Keywords: | แคโรทีน -- การอบแห้ง;น้ำมันปาล์ม;แคโรทีน -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664.062 ช162ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428690 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20377 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351ct_tpg.pdf | 522.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_abs.pdf | 528.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_con.pdf | 526.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch1.pdf | 480.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch2.pdf | 793.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch3.pdf | 548.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch4.pdf | 699.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch5.pdf | 506.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_bib.pdf | 551.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_app.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.